Logo peelenmaasvenray.nl
David Cantos Conejo en Denise Plugge prinsenpaar Bruukske Kwaekers.
David Cantos Conejo en Denise Plugge prinsenpaar Bruukske Kwaekers. (Foto Hoedemaekers Venray)

Prins en prinses Bruukske Kwaekers

  Carnaval

David Cantos Conejo en Denise Plugge zijn afgelopen zaterdag tijdens de spelmiddag van SpelenDoeJeZo uitgeroepen tot het eerste prinselijk paar van de Bruukske Kwaekers, zoals de carnavalsclub van Brukske met ingang van 2020 officieel heet.

Zowel de prins als de prinses is twaalf jaar oud en zit op het Raayland College in de brugklas. Ze zijn allebei geboren en getogen in Brukske en kennen de wijk op hun duimpje. Ze zijn de opvolgers van prins Guiliano I en prinses Marleen I, die diezelfde dag aftraden als prinselijk paar van Brukske.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten