Logo peelenmaasvenray.nl
Het nieuwe prinselijk trio van De Piëlhaan. Foto: Fotohuis Venray. Foto: Fotohuis Venray.
Het nieuwe prinselijk trio van De Piëlhaan. Foto: Fotohuis Venray. Foto: Fotohuis Venray.

Jeroen van den Berg prins Piëlhaan

  Carnaval

Jeroen van den Berg is vrijdagavond in 't Stekske uitgeroepen tot prins Jeroen I en is hiermee de tiende prins van carnavalsvereniging De Piëlhaan in de Venrayse wijk Landweert.

Prins Jeroen I is 34 jaar, woonachtig in Venray (Landweert). Samen met zijn vrouw Susanne van den Berg heeft hij twee dochters, genaamd Liz en Tess. Prins Jeroen I is werkzaam als filiaalmanager bij Telecombinatie Novocom Venray. In zijn vrije tijd gaat hij graag met zijn vrouw en kinderen eropuit. Ook vindt hij het leuk om met zijn vrienden regelmatig een biertje te drinken en bij te kletsen. Als zijn adjudanten koos prins Jeroen I Maikel Schmitz en Bart Emonts, beiden al jaren actief in het carnavalsleven.

Op zaterdag 16 februari wordt er een receptie gehouden ter ere van prins Jeroen I in wijkcentrum 't Stekske aan de Kruidenlaan 161 in Venray. De receptie begint om 14.11 uur tot 15.41 uur, daarna gaat het feest door tot 18.11 uur. Het motto voor 2019 is: 'Weej kraeje 't van de dake, dit jaor gón weej d'r ien 't Piëlhanenlând enne fantastiese vasteloavend van make'.

Foto: Fotohuis Venray.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten