Logo peelenmaasvenray.nl
Prins John en prinses prinses Marjon  van de jubilerende Spurriemök in Oirlo.
Prins John en prinses prinses Marjon van de jubilerende Spurriemök in Oirlo.

John Voermans jubileumprins Spurriemök Oirlo

  Carnaval

John Voermans is zondagmiddag uitgeroepen tot jubileumprins van de 8x11-jarige carnavalsvereniging De Spurriemök in Oirlo. 

Prins John I (52) is getrouwd met prinses Marjon (49). De prins werkt bij MSD Animal Health in Boxmeer. Zijn hobby's zijn tennissen, mountainbiken, hardlopen en hij is leider van de veteranen bij de plaatselijke voetbalclub. Ook is hij lid van de dorpsraad. Prinses Marjon werkt als verzorgende en haar hobby's zijn lezen en wandelen. Zij is geboren in Castenray, hij in Oirlo. Ze hebben twee kinderen: Lars (19) en Jesper (17).

De lijfspreuk van de jubileumprins luidt: 'Geniet . . . herinneringe die gej látter wilt hebbe,  . . . motte now make!'

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten