Logo peelenmaasvenray.nl

"Een geweldige optocht"

  Carnaval

Prins Jelle (foto) van carnavalsvereniging De Piëlreus in Ysselsteyn glunderde dinsdag. "Dit was een geweldige optocht", aldus de hoogheid nadat hij een op prachtige prinsenwagen aan het einde van een langgerekte stoet door de straten van het Venrayse kerkdorp was getrokken.

"Heel veel creativiteit en kleur bij zoveel groepen. En wat een weertje, beter hadden we het niet kunnen treffen." Prins Jelle sloeg daarmee de spijker op zijn kop. Bijna vijftig eenlingen, duo's, groepen en prinsen- en praalwagens gingen voorbij aan het talrijke publiek langs de route. Het heerlijke voorjaarszonnetje gaf de optocht in Ysselsteyn extra glans. Foto's Henk Lammen.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten