Logo peelenmaasvenray.nl

Prachtige optocht in Venray

  Carnaval

De weergoden waren prins Roel van De Piëlhaas en alle deelnemers maandag aan de optocht goed gezind. Samen met zijn adjudanten Leon en Jules trok Roel (foto) op een bijzonder fraaie prinsenwagen dit jaar als eerste in de optocht door de straten van Venray.

Onder een heerlijk voorjaarszonnetje, het bleef in tegenstelling tot een dag eerder ook droog, trok een bonte stoet voorbij. Eenlingen, duo's, kleine en grote groepen, prinsen- en praalwagens, het was een bonte verzameling van deelnemers. Uiteraard was er weer aandacht voor actuele en politieke items, maar ook de lokale gebeurtenissen werden op een ludieke wijze op de hak genomen. Het publiek genoot met volle teugen. Foto's Henk Lammen.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten