Logo peelenmaasvenray.nl

Venray telt vier halvefinalisten LVK

  Carnaval

Venray is met vier liedjes doorgedrongen tot de halve finales van de 41ste editie van het Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer 2017 (LVK).

Uit 203 inzendingen koos de hoofdjury 60 liedjes die maandagavond bekend werden gemaakt. Lizanne Arts uit Oostrum (foto) is met haar lied De réjunie de eerste finalist op vrijdag 6 januari. In de tweede halve finale op vrijdag 13 januari is het duo Bjorn en Mieke uit Venray met 1000 Sterre van de partij. Tijdens de laatste halve finale op vrijdag 20 januari vertegenwoordigen Tamara en Stef Koonings (Pruuf Mar) met hun lied Gewoeën umdat 't kan en het duo David en Coen uit Veulen met Minimaal Maximaal de gemeente Venray. Uit Noord- en Midden-Limburg komen 32 van de 60 liedjes (Noord-Limburg 17, Midden-Limburg 15). Zuid-Limburg is met 28 liedjes vertegenwoordigd in de drie halve finales (Parkstad 8, Westelijke Mijnstreek 10, Maastricht & Heuvelland 10). Heerlen, de plaats waar de 41ste finale wordt gehouden, is voor Zuid-Limburg met drie liedjes doorgedrongen tot de drie voorrondes. De LVK-finale vindt op vrijdag 10 februari plaats. Foto Henk Lammen.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten