Logo peelenmaasvenray.nl
Peter Zegers is uitgeroepen tot jubileumprins van De Wiendbuul in Wanssum.
Peter Zegers is uitgeroepen tot jubileumprins van De Wiendbuul in Wanssum.

Peter Zegers jubileumprins De Wiendbuul

  Carnaval

Peter Zegers is vrijdagavond, op de 11de van de 11de, uitgeroepen tot jubileumprins Peter II van de 6x11-jarige carnavalsvereniging De Wiendbuul in Wanssum.

Peter Zegers is de oudste zoon (49) van Zegers Piet en Netje van Hoof. Hij woont al ruim 23 jaar met Yvonne Zegers in de Houskuilstraat, is bijna net zo lang getrouwd en samen hebben ze drie kinderen: dochter Danique (19), dochter Kyra (17) en zoon Jari (15). In het dagelijks leven werkt Peter in het speciaal onderwijs als bovenschools directielid en als directeur van  een VSO-locatie in Eindhoven en Roermond. Verder is hij al jaren lid van Bowlingvereniging Venray, was hij 26 jaar bestuurder van het kindervakantiewerk en is hij nu actief als secretaris van de dorpsraad.

Samen met zijn adjudanten Stephan Engels, Gerco Vousten en nar Henk Jenniskens gaat hij dit jaar voorop in alle carnavalsactiviteiten en er alles aan doen om er samen met de Wiendbuule en Wiendbuulinne een schitterende jubileum-carnaval van te maken. Prins Peter II zijn lijfspreuk is:  'Gèn schol, gèn koôkclub, gèn dörpsraod, efkes nie liere. Weej gaon dit jubileumjaor mit z'n alle carnaval viere. Alaaf'. 

Prins Peter II neemt de scepter over van prins Tom I (Rambags). 


Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten