Logo peelenmaasvenray.nl
De prinsenwagen van Geijsteren.
De prinsenwagen van Geijsteren.

Alternatieve optocht in Geijsteren

  Carnaval

In het Venrayse kerkdorp Geijsteren vond maandag een alternatieve indoor optocht plaats in de loods van de firma Jakobs aan de Heikampweg.

Carnavalsvereniging De Keieschieters bleek na het afgelasten van de reguliere optocht niet voor een gat gevangen en zocht en vond een oplossing. Alle buurtwagens, vrije groepen en prinsenwagens gingen een voor een door de loods en werden zoals ieder jaar door een jury beoordeeld. Met een heerlijk muziekje konden de carnavalsvierders genieten van hun optocht. Foto Antoon Jeuken. 

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten