Logo peelenmaasvenray.nl
De familie/vriendengroep had maandag 'gen keus'.
De familie/vriendengroep had maandag 'gen keus'.

Een rondje Reigersbek

  Carnaval

De vaste rituelen waren identiek aan de voorgaande jaren: een kopje koffie of iets sterkers, schminken en vervolgens een broodje knak met zuurkool. Helaas ging ook voor een Venrayse familie/vriendengroep Saame Uut de optocht maandag niet door.

Biljartclub Keus Zat, nummer 17 in de optocht, had maandagmiddag geen andere keus, maar wel een oplossing. "Dan maken we maar een rondje bij ons in de buurt Landweert", aldus Ankie Billekens van de uit dertien personen bestaande groep. "Als alternatief voor het niet doorgaan van de optocht, hebben we een 'kleine optocht' gelopen hier bij Reigersbek. Een wel heel klein rondje, om het veld", lacht Billekens. Foto Antoon Jeuken.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten