Logo peelenmaasvenray.nl
Sija Mooren was zaterdagavond een van de vijftien finalisten.
Sija Mooren was zaterdagavond een van de vijftien finalisten.

Geen podiumplaats voor Venray

  Carnaval

De drie Venrayse inzendingen zijn er zaterdagavond niet in geslaagd een podiumplaats te bemachtigen tijdens de finale van het Tiener Vastelaovend Kónkoer (TVK).

Vijftien finalisten streden in een bomvolle De Bombardon in Heythuysen om de titel beste vastelaovesliedje van Limburg. Venray werd tijdens de zevende editie van het TVK vertegenwoordigd door Sija Mooren (Miene vriend de vastelaovend), Roos en Wieneke (Vastelaovesselfie) en De Vierders (Same). Luc Verschueren en Eef Mulders uit Grubbenvorst wonnen het TVK met Genne Tiéd. Tweede werden Same Sjpas met Ich like dich en Sjpringlaevend met Zing, spring en laach eindigden als derde.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten