Wie wordt nieuwe worstkoning? | Peel en Maas - Al het nieuws uit Venray en omgeving
Logo peelenmaasvenray.nl
Worstkoning 2018 Peter Dins ontvangt vijf meter braadworst.
Worstkoning 2018 Peter Dins ontvangt vijf meter braadworst.

Wie wordt nieuwe worstkoning?

  Blitterswijck

Het jaarlijkse worstkoningschieten wordt op zaterdag 20 april voor de 34e maal gehouden bij het St. Antonius Abt Gilde Blitterswijck.

Tevens is die dag de opening van het nieuwe schietseizoen op het gildetrein. Leden en buitenstaanders mogen meestrijden om de titel worstkoning 2019. Wie gaat er dit jaar met maar liefst vijf meter braadworst naar huis? Aanvang 16.00 uur op het gildetrein aan de Kasteellaan. Ook start die dag de onderlinge schietcompetitie geweerschieten op de wip. Deze competitie gaat over tien wedstrijden. Er kan iedere zaterdag worden geschoten.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten