'COA aan afspraak houden' | Peel en Maas - Al het nieuws uit Venray en omgeving
Logo peelenmaasvenray.nl
Foto: ron koenen

'COA aan afspraak houden'

  Blitterswijck

De eigenaren van recreatiepark Het Roekenbosch denken sterk te staan nu het COA al na anderhalf jaar de stekker trekt uit het asielzoekerscentrum in Blitterswijck. Voorzitter Anne Aan de Wiel van de vereniging van eigenaren, de coöperatieve vereniging Het Roekenbosch, bevestigt dat in het huurcontract geen ontsnappingsclausule is opgenomen.

"In de onderhandelingen met het COA hebben we bedongen dat we voor een langere termijn het park willen afstaan. Voor vier of vijf jaar. We hebben niets aan een contract van een jaar. Want je geeft het recreatiepark op en je gooit tevens je naam te grabbel. Met die langere periode heeft het COA ingestemd. We houden ze vooralsnog aan het contract", stelt Anne Aan de Wiel.

Donderdag in Peel en Maas meer informatie. 

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten