15.000 euro voor kleedlokalen BVV | Peel en Maas - Al het nieuws uit Venray en omgeving
Logo peelenmaasvenray.nl
Foto: ron koenen

15.000 euro voor kleedlokalen BVV

  Blitterswijck

Voetbalvereniging BVV'27 krijgt van de gemeente een eenmalige bijdrage van 15.000 euro om de verouderde kleedlokalen op sportpark 't Hoogveld op te knappen.

Vorig jaar juli werd een motie hierover van inVENtief en PP2 unaniem aangenomen voor de gemeenteraad. Sinds de komst van het vernieuwde sportpark in Wanssum, wordt de subsidie voor 't Hoogveld geheel afgebouwd. Omdat het voetbalterrein tevens wordt gebruikt door asielzoekers van Het Roekenbosch, wilde de gemeenteraad dat er toch geld gestoken wordt in de accommodatie. De kleedlokalen moeten dringend worden opgeknapt. Asielzoekers en vrijwilligers van het COA helpen mee bij de werkzaamheden. Voor 15.000 euro kunnen twee van de drie kleedlokalen worden vernieuwd.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten