Hardlopen voor het goede doel | Peel en Maas - Al het nieuws uit Venray en omgeving
Logo peelenmaasvenray.nl
Paul Eickmans uit Blitterswijck en Kim Peters uit Wellerlooi.
Paul Eickmans uit Blitterswijck en Kim Peters uit Wellerlooi.

Hardlopen voor het goede doel

  Blitterswijck

Een jaar lang hardlopen voor het goede doel. Dat is wat Paul Eickmans uit Blitterswijck en Kim Peters uit Wellerlooi vanaf september vorig jaar aan het doen zijn.

Dit jaar nemen zij deel aan verschillende hardloopwedstrijden (regulier en obstacle runs). Dit met als doel om zoveel als mogelijk donaties bij elkaar te rennen voor het WKOF (Wereld Kanker Onderzoek Fonds), een stichting die zich inzet voor het onderzoek naar de preventie van kanker. Beiden zijn fanatieke hardlopers en weten, net zoals vele anderen, hoe het is om de gevolgen van kanker van dichtbij mee te maken. Dit motiveerde hen om een actie voor het WKOF op te zetten in de hoop op een wereld met minder kanker. Bij sommige  wedstrijden worden ze vergezeld door familieleden of vrienden die ook de stoute schoenen hebben aangetrokken om zich in te zetten voor het goede doel. Eickmans en Peters houden hun belevenissen gedurende dit jaar bij op een blog die via Facebook en de volgende site te volgen is: www.12maandenonderwegvoorhetwkof.wordpress.com. Op deze pagina is ook terug te vinden hoe de actie te ondersteunen.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten