Asielzoeker opgepakt in Blitterswijck | Peel en Maas - Al het nieuws uit Venray en omgeving
Logo peelenmaasvenray.nl

Asielzoeker opgepakt in Blitterswijck

  Blitterswijck

De politie heeft een 18-jarige asielzoeker opgepakt die in de nacht van woensdag op donderdag probeerde in te breken in een schuur aan de Pastoor Verheggenstraat in Blitterswijck. "Een tweede verdachte is nog niet aangehouden", zegt een woordvoerder van de politie.

Volgens inwoners waren de twee op dievenpad in Blitterswijck. Ze zijn ook op camerabeelden vastgelegd. Het duo werd door de eigenaar van de schuur op heterdaad betrapt en ging er vervolgens vandoor. Een van de twee kon later door de politie in het asielzoekerscentrum worden aangehouden. Hij verwondde zich bij de inbraak in het schuurtje licht aan een glasscherf. De politie is een onderzoek gestart, waarin ook de rol van de tweede verdachte wordt bekeken.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten