Afbeelding
Foto: Dudarev Mikhail - stock.adobe.co

Iedereen Kan Sporten Dag in Venray

Algemeen Overige sporten Sport Venray

De gemeente Venray kent een divers sport- en beweegaanbod voor mensen met een beperking of hulpvraag. Hoog tijd om deze doelgroep nader kennis te laten maken met de mogelijkheden in onze gemeente om actief te worden én te blijven. Dat kan op zaterdag 17 juni tijdens de Iedereen Kan Sporten Dag Venray. 

De dag focust zich op inwoners die, ondanks hun individuele omstandigheden, een sportieve en gezonde leefstijl willen hanteren. Op een manier die bij hen past. Verschillende sport- en beweegaanbieders presenteren daarom hun aanbod op een kennis- en sportmarkt, tussen 13.00 en 16.00 uur op het Schouwburgplein in Venray. De markt is toegankelijk én gratis voor iedereen.

Enthousiast en trots
Ook wethouder Martin Leenders komt, samen met Iedereen Kan Sporten-ambassadeur Jurgen van der Heijden, de kennis- en sportmarkt een bezoekje brengen. Leenders is nu al enthousiast: “Iedereen kan sporten, dat bedoelen we hier in Venray letterlijk. We geloven dat elke inwoner de kans verdient om mee kunnen doen in de maatschappij. We zijn dan ook trots dat zoveel Venrayse sport- en beweegaanbieders onze filosofie delen en meedoen aan de Iedereen Kan Sporten Dag. Ik vind het nu al een dag om energie van de krijgen.”

Venray Beweegt
De Iedereen Kan Sporten Dag is een initiatief van Venray Beweegt, Gehandicapten Platform Venray, Iedereen Kan Sporten Noord-Limburg en diverse sport- en beweegaanbieders. Venray Beweegt is dé netwerkorganisatie van de gemeente Venray op het gebied van sport, bewegen en gezondheid. Venray Beweegt staat met meer dan 100 partners uit de domeinen sport, gezondheid, zorg, welzijn, onderwijs, bedrijfsleven, verenigingen en overheid in verbinding. Het doel: een fitter, vitaler en gezonder Venray.

Meer weten? Kijk op www.venraybeweegt.nl.

Uit de krant