Smartlappenkoor De Sjanellekes uit Venray.
Smartlappenkoor De Sjanellekes uit Venray. Foto: Persfoto

De Sjanellekes naar Sing Challenge Sevenum

Algemeen Cultuur en Uitgaan Regio Venray

Smartlappenkoor De Sjanellekes, onder leiding van dirigente Gerdie Alards-Jansen, neemt zaterdag 18 maart voor de vierde  keer deel aan het Sing Challenge Festival in Sevenum. 

Behalve De Sjanellekes treden er nog 23 andere koren op met veel verschillende repertoiresoorten, zoals pop, rock, shanty, smartlap, barbershop, folk, klassiek, verdeeld over zaterdag 18 en zondag 19 maart. Tijdens het festival staat het plezier in het zingen en de interactie met het publiek voorop. Het festival begint zaterdag om 11.00 uur en de toegang is gratis. Dit geldt ook voor zondag 19 maart. Het koor De Sjanellekes treedt op zaterdag 18 maart op van 16.10-16.45 uur en als afsluiting van 18.55-19.25 uur, waarna er nog een afsluitende samenzang is met koren en publiek.

Het Sing Challenge Festival vindt plaats op zaterdag 18 en zondag 19 maart 2023 in het horecagedeelte (de Plaza en de Peelzaal) van vakantiepark De Schatberg, Midden-Peelweg 5 in Sevenum. Iedereen is van harte welkom.

Voor meer informatie en het programma kijk op www.singchallenge.nl of volg het smartlappenkoor op Facebook via www.facebook.com/singchallenge

Uit de krant