Ferdi Akankan is bezig aan zijn eerste seizoen bij SV Venray.
Ferdi Akankan is bezig aan zijn eerste seizoen bij SV Venray. Foto: SV Venray

Akankan langer bij SV Venray

Algemeen Sport Venray Voetbal

Ferdi Akankan is ook volgend seizoen de trainer van SV Venray. Dat werd tijdens de jaarlijkse nieuwjaarsreceptie van de club uit Venray bekendgemaakt door bestuurslid Danny Caelen. Akankan is bezig aan zijn eerste seizoen bij SV Venray.

SV Venray debuteert dit seizoen in de vierde divisie B en presteert meer dan verdienstelijk. De ploeg staat knap achtste en de samenwerking met Akankan bevalt de club goed. “We zijn ervan overtuigd dat Ferdi ons verder kan helpen in de ontwikkeling van het voetbalproces bij onze vereniging”, zegt Caelen. “Ferdi voelt zich thuis, is een mensenmens en wil samen met ons bouwen aan de toekomst.”

Ook assistent-trainer Rik Geurts is volgend jaar nog aan de club verbonden. “Rik is een zeer talentvolle trainer, een echte Venraynaar en een man die onze spelersgroep elke dag weer beter maakt. We zijn erg trots dat ook Rik de volgende fase met ons ingaat.” 

Op zondag 22 januari hervat het vaandelteam de competitie na de winterstop met een uitwedstrijd tegen SV Meerssen om vervolgens een week later thuis RKZVC te ontvangen.

Uit de krant