Boeren, tuinders en andere ondernemers zetten hun bedrijven in de spotlights.
Boeren, tuinders en andere ondernemers zetten hun bedrijven in de spotlights. Foto: Persfoto

Verlichte boerderijenroute in gemeente Venray

Algemeen Blitterswijck Castenray Economie Geijsteren Heide Landbouw Landweert Leunen Merselo Milieu en Duurzaamheid Oirlo Oostrum Overig Regio Smakt Veltum Venray Veulen Vredepeel Wanssum Werk en Economie Wonen en Leven Ysselsteyn

Boeren, tuinders en andere ondernemers in de gemeente Venray zetten hun bedrijven in de donkere dagen na kerst enkele avonden in de spotlights. Op 28, 29 en 30 december kunnen belangstellenden met de auto tussen 18.00 en 20.00 uur vanuit twee startpunten de route rijden langs de verlichte bedrijven. Onderweg zijn er enkele stopplaatsen waar deelnemers getrakteerd worden op koffie, thee en chocomel. Deelname is geheel gratis.

Met de verlichte boerderijenroute willen boeren en tuinders burgers op een mooie manier kennis laten maken met de boerenbedrijven in de gemeente. De routebeschrijving wordt verstrekt bij de startplaatsen. Dit zijn De Knapen Hoeve, Veulenseweg 68 in Veulen en Café Den Tommes, Grootdorp 40 in Merselo (starten kan tussen 18.00 en 20.00 uur). De deelnemers die foto’s van de route delen op sociale media (#verlichteboerderijenvenray) maken kans op enkele prijzen. De hoofdprijs is een minuut gratis winkelen bij PLUS Guido van Dijck in Venray.

Voor meer informatie: Sef Michels, telefoon 06-12735891, e-mail sef_michels@hotmail.com, Karin van Ass, telefoon 06-19955425, e-mail karinvanass@outlook.com.

Uit de krant