Confetti treedt op 14 januari op in de Amsterdamse poptempel Paradiso.
Confetti treedt op 14 januari op in de Amsterdamse poptempel Paradiso. Eigen foto

Optreden Confetti in Paradiso

Algemeen Centrum Cultuur en Uitgaan Venray Wonen en Leven

Close Harmony Group Confetti uit Venray is volgende maand te beluisteren in het bekende poppodium Paradiso. Het koor is een van de gelukkige deelnemers die ingeloot zijn voor de Paradiso Koren Dagen in Amsterdam. Op 14 januari treedt Confetti samen met andere koren op in de zaal van Paradiso.

Paradiso is vooral bekend als poppodium; vele bekende namen traden hier op. Na een periode van relatieve rust in de coronatijd kon het Venrayse koor onder leiding van Kenny Jansen weer volop repeteren op met name de a-capella- en closeharmonynummers. In aanloop naar het optreden in Paradiso trad Confetti afgelopen voorjaar ook al samen op met Euterpe bij Musicals in Concert en tijdens het evenement Ameezing in september met Flavour.

In Paradiso treedt het koor onder andere op met het nummer Good Bye Yellow Brick Road met als soliste Silvia Arts-Ghielen. Overigens is het koor komende zaterdagmiddag om 13.30 uur ook te zien en te beluisteren in het centrum van Venray met kerstliederen tijdens het evenement Winterpret. 

Uit de krant