Tom en Maartje van der Heijden, boerenbruidspaar D'n Bok.
Tom en Maartje van der Heijden, boerenbruidspaar D'n Bok. Foto: Marieta fotografie

Tom en Maartje boerenbruidspaar D’n Bok Swolgen

Algemeen Regio Carnaval

Tom en Maartje van der Heijden zijn uitgeroepen tot boerenbruidspaar van carnavalsvereniginging D’n Bok in Swolgen.

Het boerenbruidspaar kent elkaar al meer dan twintig jaar. Maartje had Tom al vaker gespot in haar woonplek Melderslo, werkzaam in de kas bij de bloemen, waarna de vonk tijdens een avondje stappen in de Shuffle in Horst echt oversprong.

Tom en Maartje wonen inmiddels al heel wat jaren samen in Swolgen en hebben samen ook twee kinderen; Nienke en Tijn. Op veel zaterdagen zijn ze met het hele gezin sportief bij Sporting ST; Maartje is korfballeidster van Nienke en Tom voetballeider bij Tijn. Maartje is zelf ook actief als bestuurs- en spelend lid bij Sporting ST en Tom is een fanatieke F1-fan. Maartje werkt ook al jaren actief mee als schrijfster aan de Bokkepraot van D’n Bok.

Door de week is Tom een vroege vogel. Hij is werkzaam in de wegenbouw als meewerkend voorman bij PaveCare. Maartje werkt in de zorg bij Oro als verpleegkundige met kinderen met een beperking. Het boerenbruidspaar houdt wel van gezelligheid, zoals dorpsfeestjes, wandelen met hun hond Boef, lekker uiteten en natuurlijk de gezinsvakanties. Op carnavalsdinsdag 21 februari worden Tom en Maartje in de onecht verbonden in de Bokkenstal in Swolgen.

Uit de krant