Ben en Monique Horstman worden in het zonnetje gezet.
Ben en Monique Horstman worden in het zonnetje gezet. Foto: eigen foto

Start welkomstteam Ysselsteyn

Algemeen Werk en Economie Wonen en Leven Ysselsteyn

Om nieuwe bewoners een warm welkom te heten in Ysselsteyn, is onlangs Welkomstteam Ysselsteyn opgericht. Leo Philipsen is vanuit Maatschappelijke Ondersteuning Ysselsteyn (MOY) samen met Antoinet Schepers en Mieke Janssen voortvarend aan de slag gegaan om hier invulling aan te geven.

Het resultaat is een goed gevulde goodiebag met daarin naast dorpsinformatie ook aantrekkelijke aanbiedingen en lokale producten. Maar ook de Ysselsteynse vlag mag hierin niet ontbreken. De goodiebag wordt door het welkomstteam persoonlijk overhandigd aan de nieuwe bewoners. Daarbij wordt verteld wat het dorp te bieden heeft en wat men eventueel voor de dorpsgemeenschap kan betekenen.

Inmiddels is het welkomstteam aangevuld met drie jonge vrijwilligers, zodat het team ook qua leeftijd goed kan aansluiten bij de nieuwe bewoners.

Afgelopen zaterdag mochten Ben en Monique Horstman (foto) de eerste goodiebag in ontvangst nemen. Ben en Monique verhuisden van Dordrecht naar Ysselsteyn. “Namens Welkomstteam Ysselsteyn wensen wij Ben en Monique veel woonplezier in Ysselsteyn”, zegt Leo Philipsen enthousiast.

Uit de krant