Jubileumprins Pascal I ((Collin) van De Schânseknuppels in Castenray met zijn adjudanten Frank Strijbosch en Daan Dinghs.
Jubileumprins Pascal I ((Collin) van De Schânseknuppels in Castenray met zijn adjudanten Frank Strijbosch en Daan Dinghs. Foto: Fotohuis Venray

Pascal Collin jubileumprins 6x11-jarige Schânseknuppels

Algemeen Carnaval Castenray Cultuur en Uitgaan Landweert Regio Wonen en Leven

Pascal Collin is vrijdagavond tot jubileumprins Pascal I van de 6 x 11-jarige carnavalsvereniging De Schânseknuppels in Castenray uitgeroepen.  Prins Pascal I wordt tijdens zijn regeerperiode bijgestaan door zijn adjudanten Frank Strijbosch en Daan Dinghs en gaat voorop met zijn leus: ‘Mit 6 x 11 op stoeëm, belaeve weej ien Câsele ozze vastelaovesdroeëm!’ 

De 50-jarige Pascal is woonachtig aan de Lollebeekweg. Hij heeft een relatie met Mieke Kroft en is de trotse vader van Yoeri en Kirsty. Hij is mede-eigenaar van A&M Machinery in Horst, een bedrijf dat handelt in hakselaars en onderdelen.

Binnen de vereniging zat Pascal in het bestuur met als specialisatie alles wat met techniek te maken heeft. Dat is ook niet zo gek gezien zijn grote passie hiervoor. En dan vooral voor stoommachines, waar hij samen met zijn vader, oud-prins Ger IV, en een hele club andere mensen, aan sleutelt en mee rondtoert. 

De receptie van jubileumprins Pascal I wordt gehouden op zaterdag 21 januari 2023 vanaf 20.11 uur in ‘ Schânseschop’ De Wis.

Uit de krant