Afbeelding
Foto: Jordy Smeets

Jubileumprins Rob d’n derde bij De Knöllekes

Algemeen Carnaval Leunen

Rob Peeters is zaterdagavond in Leunen gekroond tot jubileumprins Rob d’n derde van carnavalsvereniging De Knöllekes. De vereniging bestaat dit jaar 6x11 jaar en prins Rob is de opvolger van prins Frank (Jenneskens) d’n urste. Hij is opgenomen bij de APK van ‘t Knölleke.

De 55-jarige Rob is getrouwd met Karin en samen hebben ze drie kinderen: Fleur, Milou en Jannick. In het dagelijks leven werkt hij als werkvoorbereider bij Thermo Konstrukties in Cuijk. In zijn vrije tijd vlagt hij op zaterdag bij de veteranen van SV Leunen.

Het carnaval loopt als een rode draad door het leven van Rob en Karin. Ze hebben elkaar leren kennen tijdens carnaval in Leunen. Ze vieren jaarlijks carnaval en daarnaast doen ze al meer dan 22 jaar actief mee met buurtvereniging ’t Overbroek met de optocht in Leunen en Venray. Rob is tevens lid bij de carnavalskrantcommissie van ’t Knolleke.

Zijn leus luidt: Laef, lach en geniet! Op carnavalszaterdag 18 februari houdt prins Rob d’n derde zijn receptie in De Baank van 19.11 tot 21.11 uur.

Uit de krant