Afbeelding
Foto: SV Ysselsteyn

John van Dijck in het zonnetje

Algemeen Voetbal Ysselsteyn

Tijdens de algemene ledenvergadering van SV Ysselsteyn is John van Dijck uitgeroepen tot vrijwilliger van het jaar. Afwisselend met de korfbaltak van de vereniging, De Peelkorf, roept de club een vrijwilliger van het jaar uit. Ditmaal was het de beurt aan de voetbaltak.

Van Dijck is inmiddels 41 jaar lid van SV Ysselsteyn en heeft als pupil de gehele jeugdafdeling doorlopen. Na zijn eigen sportieve carrière is hij in de voetsporen van vader Lei getreden en is hij in 2006 leider geworden van het vijfde elftal. Om leider te zijn van het vijfde elftal heb je bepaalde kwaliteiten nodig, die Van Dijck als geen ander bevat, zoals een groot incasseringsvermogen voor wat betreft tegendoelpunten en nederlagen en kunnen pieken in de derde helft.

Naast leider van het vijfde elftal is Van Dijck een belangrijke schakel in de activiteitencommissie van de vereniging en kan de kantine ook altijd op hem terugvallen. Al met al een zeer gewaardeerd vrijwilliger. SV Ysselsteyn feliciteert John van Dijck, en ook zeker zijn partner Anita, nogmaals met deze onderscheiding.

Uit de krant