Ellen ten Damme komt naar Schouwburg Venray.
Ellen ten Damme komt naar Schouwburg Venray. Foto: Danny Ellinger

Ellen ten Damme in schouwburg

Algemeen Cultuur en Uitgaan Venray

Zangeres en performer Ellen ten Damme speelt op donderdag 6 oktober haar nieuwe theatershow Barock in de schouwburg in Venray.

Met Barock presenteert Nederlands meest veelzijdige zangeres een nieuwe muziektheatershow in het verlengde van haar successhows Paris-Berlin en Casablanca. Dit keer droomt Ten Damme weg in frivole vergankelijkheid aan een zeventiende-eeuws hof vol schimmige intriges, schandalen en scabreuze excessen.

Samen met haar band nodigt Ten Damme het publiek uit om toe te treden tot haar hofhouding en deelgenoot te worden van een wervelende avond vol theatrale uitbundigheid. Verwacht een meertalig bal demasqué, een dynamische show met afwisselend nieuwe eigen songs en verrassende herkenbare songs.

Barock is een tragédie lyrique die terug in de tijd gaat en toch helemaal van nu is. Klatergoud blinkt op sociale media en de schone schijn is oogverblindend. Ellen ten Damme straalt als een prettig krankzinnige zonnekoningin temidden van haar entourage, ze verleidt, ze flirt en ze boeit met haar onuitputtelijke energie.

Kaarten zijn te koop via de site www.schouwburgvenray.nl.

Uit de krant