Thijs van de Kuit en Pascal van Nisselroy (rechts) voor de vernieuwde wasstraat in Venray.
Thijs van de Kuit en Pascal van Nisselroy (rechts) voor de vernieuwde wasstraat in Venray. Foto: Christ vd Munckhof

Carwellness viert jubileum

Algemeen Venray

Er is bij Carwellness Venray aan de Maasheseweg de afgelopen weken hard gewerkt aan een complete make-over van de autowasstraat. Niet alleen de wasstraat is rigoureus aangepakt, ook het stofzuigplein werd uitgebreid en de afdeling cardetailing werd van een nieuw uiterlijk voorzien. Tevens bestaat Carwellness Venray tien jaar en de heropening na de make-over wordt gevierd tijdens een pleinfeest op 24 en 25 september.

Volgens Pascal van Nisselroy, eigenaar van Carwellness, is het bedrijf na de opfrisbeurt weer helemaal klaar voor de toekomst. Carwellness opende voor het eerst de deuren op 24 maart 2012 en bestaat dus ruim tien jaar. “Om aan de vraag en behoefte te blijven voldoen, hebben we veel nieuwe noviteiten en showbogen met ledverlichting toegevoegd aan onze nieuwe wasstraat die nu een totale lengte heeft gekregen van 34 meter (voorheen 27 meter, red.). Ook zijn er veel wasprocessen geautomatiseerd waardoor we nog meer auto’s per uur kunnen wassen en de wachtrijen inkorten.”

Heropening
“Op zaterdag 24 en zondag 25 september wordt de heropening groots gevierd tijdens het pleinfestijn”, vertelt Thijs van de Kuit, bedrijfsleider bij Carwellness Venray, enthousiast. “Klanten kunnen het gehele weekend het beste programma ervaren voor tien euro. Onze cardetailing-specialisten zullen diverse demonstratie geven en daarnaast geven zij graag advies op gebied van autopoetstechnieken of uitdeuken zonder spuiten. Er staan sportieve showcars, oldtimers die men kan bezichtigen en enkele regionale autodealers tonen hun laatste elektrische modellen, waarin ook een proefrit gemaakt kan worden. Op ons horecaplein kunt u onder genot van een hapje en drankje bijpraten met een van onze medewerkers. Kortom, reden genoeg om een kijkje te komen nemen.” De actievouchers voor het weekeinde zijn te downloaden via de website carwellness.nu/actievouchers.

Pit Stop Challange
Op zaterdag 24 september van 11.00 tot 16.00 uur staat er een Formule 1-replica waar iedereen zelf kan proberen om de banden te wisselen tijdens een pitstop. “Op die manier kun je dat volledig zelf ervaren en uiteraard wordt er voor de winnaar die de snelste pitstop realiseert een dikke prijs uitgeloofd.”

Mobiliteitsplein Venray
Carwellness is een onderdeel van het mobiliteitsplein Venray, een concept waar Van Nisselroy de laagste jaren aan heeft gewerkt. Een plein waar je alles kunt krijgen voor een voertuig exclusief de verkoop van auto’s. Het plein bestaat nu uit een tankstation, wasstraat en cardeltailing, banden en wielen, Subway en sinds 1 september zijn James Autoservice (universeel garagebedrijf) en Smarter Nozzle Europe er aan toegevoegd. “Binnen afzienbare tijd zal een elektrisch laadplein toegevoegd worden en dan blijft nog één ruimte (voorheen Wikiprints) beschikbaar, zegt Van Nisselroy. Mochten er ondernemers zijn die ideeën hebben om ons mobiliteitsplein te versterken, dan neem gerust contact op.”

Meer informatie over de wasstraat is te vinden op de website www.carwellness.nu. Carwellness Venray is op maandag tot en met zaterdag geopend van 08.00 tot 18.00 uur en op zondag is alleen de wasstraat geopend van 09.00 tot 17.00 uur.

Uit de krant