Afbeelding
Foto: eigen foto

Spacebuzz bij Speelstad Venray

Algemeen Cultuur en Uitgaan Jeugd en Jongeren Venray

Junior Kamer Venray tovert op zaterdag 23 juli het Schouwburgplein In Venray om tot een speelparadijs voor kinderen van 1 tot 12 jaar. Vorig jaar kon het evenement vanwege de coronapandemie niet doorgaan en daarom pakt de organisatie dit jaar uit met een extra grote editie met een uitdagend techniekplein met als hoogtepunten een mobiele escaperoom en de SpaceBuzz van André Kuipers.

Kinderen kunnen tegen een entreeprijs van 5 euro de hele dag komen spelen. Ouders en/of begeleiders hebben gratis toegang. Er is genoeg te doen: rondjes maken in een echte carrousel, je uitleven op de stormbaan en vele springkussens, bouwen met mega legoblokken, zandkastelen maken in de zandbak en schminken. Dit jaar staat verder helemaal in het teken van techniek. Er komt een techniekplein waar kan worden gemetseld en waar vogelhuisjes kunnen worden gemaakt. Verder komt er een echte escaperoom en de spectaculaire Spacebuzz komt naar Speelstad (De SpaceBuzz komt speciaal voor groep 6, 7 en 8).

Ook aan de ouders wordt gedacht, want er is een groot horecagedeelte waar je ontspannen kunt genieten van een hapje en drankje. De gehele opbrengst van deze dag wordt gebruikt voor de verschillende goede doelen van de Junior Kamer Venray. Entreekaarten en consumptiebonnen zijn op de dag zelf te koop bij de entree van Speelstad. Let wel even op: betalen kan alleen per pin.

Uit de krant