Leunen komt in het nieuwe seizoen ook uit in de vijfde klasse.
Leunen komt in het nieuwe seizoen ook uit in de vijfde klasse. Foto: Henk Lammen

Indeling amateurvoetbal bekend

Algemeen Blitterswijck Castenray Leunen Merselo Oirlo Oostrum Regio Smakt Sport Venray Voetbal Wanssum Ysselsteyn

De KNVB heeft de indelingen in categorie A voor het seizoen 2022/’23 bekendgemaakt. De indeling van de divisies, waarin SV Venray uitkomt in de vierde divisie, zijn al eerder gepubliceerd door de voetbalbond.

Het naar de eerste klasse gepromoveerde Volharding is ingedeeld met de volgende ploegen: BSV Limburgia, Chevremont, De Ster, Deurne, EFC, EHC/Heuts, Minor, SV Someren, Susteren, VV Schaesberg, Venlosche Boys, Wittenhorst en ZSV.

SSS’18 komt in de tweede klasse uit tegen Boekel Sport, DAW Schaijk, Eendracht’30, Groesbeekse Boys, Heeswijk, Olympia’18, Prinses Irene, Rhode/VSB, Schijndel, Sparta’25 en Volkel.

Ysselsteyn en SV United zijn in de derde klasse ingedeeld met Bruheze, Constantia, EGS’20, Excellent, Handel, Hapse Boys, Stiphout Vooruit, Venhorst, Vianen Vooruit en Vitesse’08.

In de vierde klasse treffen Oostrum en Merselo de volgende tegenstanders: DEV-Arcen, DSV, EWC’46, Heijen, Kronenberg, Meterik, Montagnards, SV Lottum-GFC’33, SVEB, Sambeek, Stormvogels’28 en VIOS’38.

De indeling in de vijfde klasse ziet er als volgt uit: Astrantia, BVV’27, De Zwaluw, Leunen, RESIA, RKDSO, SVOC’01, SVS, Sporting ST, Toxandria, VV Holthees-Smakt en VCA.

Uit de krant