Peel en Maas op met spoed op zoek naar vakantiebezorgers.
Peel en Maas op met spoed op zoek naar vakantiebezorgers. Foto: Persfoto

Peel en Maas zoekt met spoed vakantiebezorgers

Algemeen Antoniusveld Blitterswijck Brukske Carnaval Castenray Centrum Financiën Geijsteren Geschiedenis Heide Jeugd en Jongeren Landweert Leunen Merselo Oirlo Oostrum Regio Smakt Veltum Venray Veulen Vredepeel Wanssum Werk en Economie Ysselsteyn

De krapte op de arbeidsmarkt schijnt zich ook te vertalen naar het bezorgteam van Peel en Maas. Voor deze zomermaanden is Peel en Maas dringend op zoek naar een aantal invallers.

“Het lijkt net alsof iedereen na twee jaar corona deze zomer met vakantie gaat”, legt Christ van den Munckhof van Peel en Maas uit. “Bezorgers dienen bij ons in principe zelf voor een invaller te zorgen, maar dat blijkt dit jaar heel moeilijk. Uiteraard helpen wij hen daarbij, maar dat blijkt niet zo eenvoudig te zijn.”

Daarom deze noodkreet. “Peel en Maas wordt standaard op donderdag bezorgd. De kranten worden bij de bezorger aan huis afgeleverd. Mocht het ons niet lukken om voldoende invallers te vinden, dan kan het zijn dat de krant pas op vrijdag op de deurmat valt. Dat is uiteraard niet de bedoeling, maar op dit moment niet onrealistisch”, aldus Christ van den Munckhof. “Heb je deze zomer op donderdag tijd en wil je iets extra’s verdienen? Meld je dan aan via onze website www.peelenmaasvenray.nl/bezorger of mail naar liesbeth@peelenmaasvenray.nl. De minimale leeftijd is 13 jaar, maar wij hebben ook veel ouderen in ons bezorgteam. Ben je 73, nog fit en heb je tijd voor een leuke bijverdienste, meld je dan bij ons aan!”

Uit de krant