Afbeelding
Foto: Edward Media
Fotoalbum

Dylan-sale loopt storm

Algemeen Fotoalbums Jeugd en Jongeren Venray

De Dylan Haegens Garage Sale heeft dit weekend maar liefst 47.228 euro opgebracht. De winst gaat voor de volle honderd procent naar de Stichting Durf te Vragen.


Team Dylan Haegens stopt met zijn merchandiselijn. Om het einde van dit tijdperk leuk af te sluiten, werd er een garagesale georganiseerd in de loods van Haegens Media in Venray.


Op zaterdag en zondag hadden de fans de laatste mogelijkheid merchandise van Haegens, al dan niet gesigneerd, te kopen. Vanuit het hele land en zelfs uit België wisten de fans van Dylan Haegens de weg naar Venray te vinden. Maar liefst 1600 kinderen en hun ouders kwamen naar de grote uitverkoop van de YouTuber en zijn team.


Bijschrift - 

Foto: Edward Media


Er waren verschillende foodstands om de inwendige mens te versterken en ook aan de ouders was gedacht met een lekker zitplekje in de koffiecorner. Natuurlijk was Team Dylan Haegens ook aanwezig en werden de kinderen getrakteerd op een Q&A van Dylan Haegens, Marit Brugman, Rick Vermeulen en Teun Peters. Tijdens het evenement werd alle merchandise voor lage tarieven verkocht. De uitverkoop liep storm, bleek zaterdag al. Aan het einde van die dag stond de teller op ruim 15.000 euro. Zondagmiddag bleek dat de actie van Haegens 47.288 euro heeft opgebracht. Dat was, ondanks het succes van de voorgaande dag, toch nog een verrassing voor Haegens. “Dit hadden we totaal niet verwacht”, gaf zijn team na afloop aan.

De winst gaat naar de Stichting Durf te Vragen, opgericht door YouTuber en ondernemer Dylan Haegens en Marit Brugman, waarmee ze het taboe rondom psychische problemen onder jongeren willen doorbreken. De stichting was tijdens de garagesale ook aanwezig met het project Taboeiend. Taboeiend is een virtuele en interactieve experience die langs eerste en tweede klassen van de middelbare school gaat om jongeren op een laagdrempelige manier kennis te laten maken met mentale gezondheid.


Bijschrift - 

Foto: Edward Media

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding

Uit de krant