Deelnemers uit de gemeente Venray aan de Nijmeegse Vierdaagse kunnen een gratis shirt aanvragen.
Deelnemers uit de gemeente Venray aan de Nijmeegse Vierdaagse kunnen een gratis shirt aanvragen. Foto: Pixabay

Gratis shirts voor Venrayse lopers Vierdaagse Nijmegen

Algemeen Antoniusveld Blitterswijck Brukske Castenray Centrum Geijsteren Heide Jeugd en Jongeren Landweert Leunen Merselo Oirlo Oostrum Overig Regio Smakt Veltum Venray Veulen Vredepeel Wanssum Ysselsteyn

Venray Bloeit en Venray Beweegt hebben de handen ineengeslagen voor de deelnemers aan de Nijmeegse Vierdaags uit de gemeente Venray.

Ze bieden aan deze deelnemers namelijk een gratis shirt aan dat ze tijdens de Nijmeegse Vierdaagse én tijdens andere wandelevenementen kunnen dragen. Met dit shirt laten ze zien dat ze uit Venray komen. Op deze manier zijn de Venrayse wandelaars overal te herkennen. De partijen laten op deze manier zien dat ze trots zijn op de wandelaars en willen samen met hen Venray op de kaart zetten. Ze roepen iedereen op om de shirts vooral op de laatste dag te dragen. Het moment van binnenkomst waarbij veel publiek aanwezig is.

Deelnemers aan de Nijmeegse Vierdaagse kunnen tot en met 22 juni een gratis shirt aanvragen. Dit kan op de website www.venraybeweegt.nl/shirt. De shirts worden dinsdagavond 12 juli tijdens een feestelijk moment uitgereikt in het gemeentehuis.

Uit de krant