Afbeelding
Foto: Pixabay

Legobeurs in De Witte Hoeve

Algemeen Cultuur en Uitgaan Venray

De beurs BlokGoed wordt op zondag 26 juni georganiseerd in partycentrum De Witte Hoeve in Venray. De legobeurs belooft weer een groot spektakel te worden.

Wie kan het zich niet herinneren? Cadeautjes uitpakken en urenlang bouwen en spelen met de welbekende bouwblokjes. Volgens het boekje of urenlang zelf een nieuw ontwerp in elkaar zetten. De bouwblokjes die al meer dan 75 jaar bestaan, brengen je fantasie tot leven en is tijdloos voor jong en oud.

De producten uit de welbekende legofabriek zijn te zien op de beurs BlokGoed. Geniet van de mooie creaties bij de exposities, zie de blokjes door de jaren heen, ontdek alle nieuwe producten en vindt dat ene stukje, dat je al jaren zoekt. Ontmoet verzamelaars en gelijkgestemden op dit gezellige dagje uit.

De beurs BlokGoed vindt plaats in De Witte Hoeve in Venray. De locatie leent zich voor een huiselijke familiare sfeer die de organisatie van Beurs-BlokGoed nastreeft.

Samen kunnen we de eerste editie van BlokGoed op de kaart zetten in de directe omgeving. De geografische ligging leent zich dan ook voor de toegang van een breed publiek uit onze buurlanden België en Duitsland. De beurs wordt gehouden op zondag 26 juni van 10.00 uur tot 17.00 uur.

Standhouders kunnen zich voor de editie 2022 nog inschrijven via de website www.beurs-blokgoed.com

Uit de krant