Afbeelding
Foto: Persfoto

Afscheid D’n Terp

Algemeen Oirlo

In 1994 werden de aktes getekend van café en cafetaria D’n Terp en vanaf dat moment waren het de drie zussen Paula, Ans en Wilhelmien Tijssen die de regie in handen kregen van deze Oirlose horecaonderneming.

Na een aantal jaren waren het Paula en Gerrit die het bedrijf samen voortzetten. Vanaf toen zetten ze met z’n tweeën hun beste beentje voor om het café en ook de cafetaria tot een goed draaiende onderneming te maken. Nu, na 28 jaar hard werken, komt er een einde aan hun ondernemerschap en dus ook D’n Terp.

Als afsluiting wordt er op zaterdag 18 en zondag 19 juni een afscheidsweekend op touw gezet. In dit weekend kunnen belangstellenden nog één keer genieten van deze dorpskroeg en Gerrit en Paula de hand komen schudden. Waarschijnlijk komen er zelfs familieleden vanuit Canada over om dit met ze te vieren.

Op de zaterdag zetten twee dj`s, te weten DJ Mark en DJ Paul, de kroeg en de tent op z’n kop. De zondag start om 11.00 uur met frühshoppen met medewerking van Die Rübensammler, waarna het officiële gedeelte vanaf ongeveer 14.00 uur begint. Vervolgens staat de partyband What-ever uit Zuid-Limburg op de planken. Iedereen is van harte welkom. Zoals bekend wordt de ‘gezelligste huiskamer van Oirlo’ omgetoverd tot appartementen/studio`s. Tegelijkertijd wordt gemeenschapshuis de Linde verbouwd.

Uit de krant