Afbeelding
Foto: Interal TC

Next Truss neemt Interal TC over

Algemeen Venray Werk en Economie

NEXT Truss uit Leeuwarden neemt per direct de Nederlandse truss-fabrikant Interal TC uit Venray over. Interal TC produceert al sinds 2003 truss-constructies voor de entertainmentmarkt. Zij bieden zowel standaard als custommade oplossingen aan van een hoge kwaliteit en met een sterke focus op customerservice. Alle medewerkers van Interal TC blijven aan boord in de nieuwe structuur. 

Sinds de oprichting eind 2019 is Next Truss bezig aan een groeispurt met de ambitie om binnen vijf jaar een wereldspeler te worden en een leidende marktpositie te verwerven in de entertainmentindustrie. Er is binnen Interal TC nog volop de mogelijkheid om verdere groei te realiseren en om mee te bouwen aan de ontwikkeling van Next Truss. De verhuuractiviteiten van Interal TC worden verdergezet door AED Rent, die vanuit de lokale hub in Venray de bestaande en nieuwe klanten zal bedienen.

De overname van Interal TC past binnen de strategie en ambities van NEXT Truss. De aanwezige kennis en ervaring binnen Interal TC zullen positief bijdragen aan de verdere groei van Next Truss en nieuwe productontwikkeling. Beide partijen gaan verder met dezelfde bezetting en aanspreekpunten met behoud van alle kennis en ervaring. Next Truss en Interal TC zullen onder één dak opereren waarbij de algehele integratie in de bedrijfsvoering zal leiden tot schaalvoordelen voor klant en leverancier. 

Uit de krant