Afbeelding
Foto: eigen foto

Posteractie en open repetitie Transparant

Algemeen Cultuur en Uitgaan Venray

Vocal Group Transparant uit Venray vestigt de komende weken de aandacht op zich met een posteractie, een open repetitie en een optreden in Edam.

Op verschillende plaatsen in Venray hangt een poster met een tekening van kunstenares Anne Haeyen uit Venray. De tekst erop luidt; Zing mee met VGT. Na een rustige periode, tijdens corona, bruist VGT van de plannen en activiteiten; na een succesvol en drukbezocht oranjeconcert en een supergezellige feestavond voor leden en oud-leden, staat nu een posteractie, een open repetitie en een optreden in Edam op het programma.

De poster is gemaakt door Anne Haeyen en het plezier in het zingen spat er vanaf. VGT wil hiermee uitdragen dat zingen goed is voor lichaam en geest. Zingen verlaagt de bloeddruk, werkt ontspannend, zorgt voor het maken van afweerstoffen, verbetert de bloedsomloop, is een workout voor het hele lichaam, is goed voor het zelfvertrouwen en zorgt voor een extra hersentraining. Daarnaast is het bij VGT vooral ook erg gezellig na de repetitie; je krijgt er tachtig vrienden en vriendinnen bij.

De poster wordt bij alle leden, maar ook op verschillende andere plekken in Venray opgehangen en tijdens de open repetitie van woensdag 11 mei is iedereen van harte welkom een en ander te ervaren. Geheel vrijblijvend kunnen mensen (een gedeelte) van de repetitie bijwonen. Die begint om 20.00 uur in De Witte Hoeve in Venray. Geïnteresseerden kunnen aansluiten en voor een half jaar gratis aspirant-lid worden.

Op zaterdag 21 mei gaat VGT een optreden verzorgen in Edam. De vocal group maakt er een gezellige dag van en vertrekt in de ochtend al vroeg met een bus naar het kaasstadje. Onderweg wordt gerepeteerd en er is een lunch.

Uit de krant