Boswachter Tim ging met twee kandidaten op pad voor de tv-opnames.
Boswachter Tim ging met twee kandidaten op pad voor de tv-opnames. Foto: Weverslo

Tv-opnames Natuurbegraafplaats Weverslo

Algemeen

Natuurbegraafplaats Weverslo heeft op maandag 21 maart bezoek gehad van boswachter Tim, presentator van het kinderprogramma De Beestenbrigade. Op het landgoed en de natuurbegraafplaats zijn opnames gemaakt voor de Beestenbrigade Bingo van KRO-NCRV. Dit programma is bedoeld voor jonge kinderen en heeft als achterliggende gedachte kinderen te stimuleren met en in de natuur bezig te zijn.

Voor de opnames op Weverslo zijn de programmamakers nog een stapje verder gegaan en hebben ze het thema Begraven in de natuur erbij betrokken. ‘We vinden het ontzettend leuk dat ze daar onze mooi plek voor uitgekozen hebben. Tim heeft samen met twee jongens van 7 jaar, vijf opdrachten uitgevoerd in het landgoedbos en op de natuurbegraafplaats. Als ze een opdracht voltooid hadden, konden ze die afstrepen op de bingokaart. Hoe dat precies is verlopen, verklappen we natuurlijk nog niet’, laat Natuurbegraafplaats Weverslo weten in haar voorjaarsnieuwsbrief.

De verwachting is dat de uitzending eind mei zal zijn. De exacte datum wordt nog gecommuniceerd door de natuurbegraafplaats.

Uit de krant