Tineke Camps heet jong en oud van harte welkom tijdens de komende Lammetjesdagen.
Tineke Camps heet jong en oud van harte welkom tijdens de komende Lammetjesdagen. Foto: Peelkudde Schaapsdrift

Lammetjesdagen Schaapsdrift op 19 en 20 maart

Algemeen Ysselsteyn

Op zaterdag 19 en zondag 20 maart van 10.00 tot 17.00 uur houdt Peelkudde Schaapsdrift in Ysselsteyn Lammetjesdagen in en om de boerderij aan de Deurneseweg 168.

“De eerste en tweede editie van de Lammetjesdagen waren absoluut een groot succes. Helaas moesten we de derde editie last minute annuleren en kregen we wederom geen kans voor een herkansing een jaar later. Inmiddels zijn alle coronamaatregelen opgeheven, een goede reden voor het eindelijk kunnen houden van die derde editie”, meldt Tineke Camps van Schaapsdrift. Camps: “Kinderen en volwassenen krijgen de kans om alles op de boerderij te ontdekken. Knuffelen met de lammetjes en hun moeders. Misschien zelfs wel een flesje geven voor de moederloze lammetjes. Ook organiseren we demo’s schapen drijven met bordercollies. Maar behalve de dieren zijn er ook tal van activiteiten op de boerderij, zoals een springkussen, knutselen, schminken. Er is een goochelaar en de uilenwerkgroep en IVN zijn aanwezig. Trek dus niet je beste kleren aan. We zorgen ook voor de gelegenheid om te kunnen eten en/of drinken. Mocht het weer niet helemaal naar wens zijn, dan hoef je je geen zorgen te maken. Ook dan zorgen we voor voldoende activiteiten onder een dak. We maken er evengoed een leerzame en onvergetelijke dag van.”

De entree bedraagt vier euro voor volwassenen en drie euro voor kinderen van 1 tot en met 12 jaar. Honden zijn tijdens het evenement niet welkom. Meer informatie over het programma is te vinden op www.peelkuddeschaapsdrift.nl.

Uit de krant