Afbeelding
Foto: VVV-Venray

Verhuizing VVV naar Vivara voltooid

Algemeen Venray Werk en Economie

Het Toeristisch-recreatief Platform Venray heeft de afgelopen periode een flinke groei doorgemaakt. Daarom werd het voor de VVV-vestiging in Venray tijd om zich op een nieuwe locatie te vestigen. Vanaf 1 februari is het VVV-kantoor gevestigd in Vivara Natuurbelevingscentrum aan de Grotestraat 93 te Venray.

Een duidelijke wens en behoefte was een centrale plek, waar toeristen eenvoudig naar toe kunnen en waarbij er contact ontstaat met de andere winkeliers in het centrum. Met de verhuizing naar de Grotestraat zijn de zichtbaarheid en bereikbaarheid van de VVV-vestiging verbeterd. Daarnaast levert de samenwerking met Vivara Natuurbelevingscentrum ook voordelen op in de organisatie van de dienstverlening aan de toerist.

De medewerkers van Vivara hebben al een eerste informatiebijeenkomst gehad om hen op de hoogte te brengen van alles wat er speelt in toeristisch en recreatief Venray. Hier wordt de komende tijd meer aandacht aan gegeven, zodat het platform uiteindelijk werkt met goed opgeleide ambassadeurs met passie voor de toeristisch aantrekkelijke gemeente Venray. ‘De kansen voor toeristisch-recreatief Venray zijn enorm en met deze verhuizing wordt er weer een stap gezet richting een platform waarmee we ook op lokaal niveau Venray nog beter op de kaart kunnen zetten. De regionale promotie en samenwerking met andere toeristisch-recreatieve regio’s is anderhalf jaar geleden al geborgd door de aansluiting van het Venrayse platform bij Limburg Marketing’, laat het platform weten.

Vivara natuurbelevingscentrum heeft met de komst van de VVV zijn openingstijden verruimd en is vanaf 1 februari geopend op maandag van 12.00 tot 18.00 uur, op dinsdag tot en met vrijdag van 10.00 tot 18.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur. Ook op koopzondag staan zij klaar om de bezoeker te voorzien van tips, informatie. Voor ondernemers en samenwerkingspartners van het Toeristisch-recreatief Platform Venray, blijft het platform zelf aanspreekpunt. Vragen over het toeristisch-recreatieve aanbod in Venray of het VVV-assortiment kunnen gesteld worden via vvvvenray@hartvanlimburg.nl.

Uit de krant