Afbeelding
Foto: pixabay

Inschrijven scholen weer anders

Algemeen Onderwijs

Vanwege de coronamaatregelen is het voor de Venrayse basisscholen dit jaar niet mogelijk om, voor nieuwe ouders, een open huis of rondleidingen te organiseren.

Externen en ouders mogen vanwege landelijke richtlijnen niet bij scholen binnen. Op de websites van scholen vinden ouders informatie over scholen en is een digitale rondleiding te bekijken. Op basis van deze informatie en eventueel onlinegesprekken kunnen ouders zich op dit moment voorbereiden op de aanmelding van hun kind. Het betreft hier de kinderen die in schooljaar 2022-2023 4 jaar gaan worden.

Ouders met vragen kunnen natuurlijk altijd contact opnemen met school. Mogelijk dat de komende maanden de mogelijkheden verruimd gaan worden, maar daar is op dit moment geen zicht op. Houd hiervoor de websites van de scholen in de gaten. Kinderen kunnen al aangemeld worden op de scholen.

Uiterlijk 1 maart 2022 willen de scholen de aanmeldingen binnen hebben om zo ook de organisatie voor het nieuwe schooljaar goed vorm te kunnen geven. Een echte kennismaking wordt vanzelfsprekend op een later moment mogelijk gemaakt. Aanmeldformulieren zijn terug te vinden op de websites van de scholen.

Uit de krant