<p>Elly Alkemade neemt haar levensmiddelenpakket van PLUS Guido van Dijck in ontvangst. &nbsp;</p>

Elly Alkemade neemt haar levensmiddelenpakket van PLUS Guido van Dijck in ontvangst.  

(Foto: Antoon Jeuken)

Winnaars kerstpuzzel Peel en Maas

Elly Alkemade uit Venray is de winnaar van de paginagrootte  kerstpuzzel van Peel en Maas. Zij werd uit de vele inzendingen als winnaar van de mammoetwoordzoeker getrokken en ontving hiervoor als prijs een levensmiddelenpakket van PLUS Guido van Dijck in de Venrayse wijk Landweert. De oplossing van de puzzel is: ‘De kerstpuzzel van Peel en Maas is altijd een leuk en gezellig tijdverdrijf’. 

De vrijkaarten (2x2) voor Oorlogsmuseum Overloon gingen naar Jan van Hout en Francien Gielen-Verstappen. De oplossing van de mammoetpuzzel die op donderdag 30 december 2021 in nieuwsblad Peel en Maas stond, kan nog tot komende zondag 16 januari worden ingeleverd.

De prijzen hiervoor zijn 3x2 vrijkaarten voor Wereldpaviljoen Steyl en als hoofdprijs een dinerbon ter waarde van 50 euro van Hotel Asteria.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten