Foto: TC Rodhe

Samenwerking voor jeugdleden TC Rodhe

TC Rodhe heeft recentelijk een nieuwe samenwerkingsovereenkomst getekend met PLUS Guido van Dijck en TennisDirect. De samenwerking is met name gericht op het ondersteunen van de jeugdleden van de club. TC Rodhe-voorzitter Tim Cornelissen: “We zijn erg blij met deze nieuwe samenwerking en sponsoring waardoor we onze jeugdleden onder andere kunnen voorzien van nieuwe sportshirts.”

Lokaal via PLUS Guido van Dijck en daarnaast de samenwerking via TennisDirect, dat de grootste online tennisshop van de Benelux heeft. Ook Cor Zaal, die namens de club verantwoordelijk is voor de sponsoring, is enthousiast over de nieuwe samenwerking, waardoor nog meer aandacht kan uitgaan naar de jeugd.

Guido van Dijck en Tim Cornelissen tekenden de overeenkomst in het bijzijn van Cor Zaal en een aspirant-jeugdlid. De samenwerking en sponsoring komen boven op het reeds ontvangen bedrag van de PLUS Spaar je club gezond-actie, waar TC Rodhe als derde vereniging eindigde met een bedrag van 1.216 euro.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten