Foto: Provincie Limburg

Emma Palmen stapt uit CDA-fractie

Statenlid Emma Palmen uit Oostrum stapt vanwege verschil van inzicht uit de CDA-fractie. Palmen gaat verder als eenmansfractie in de Provinciale Staten van Limburg. Dat is tot ongenoegen van de CDA-fractie en het bestuur van CDA Limburg.

“Met pijn en verdriet in het hart moet ik mededelen dat ik mijn lidmaatschap van het CDA met onmiddellijke ingang heb opgezegd en daarmee ook afscheid neem van de CDA Statenfractie”, zegt Palmen in een schriftelijke verklaring.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten