Foto: persfoto

Rongen nieuwe coach vrouwen ZSV

Janine Rongen is met ingang van volgend voetbalseizoen de nieuwe coach van het eerste vrouwenteam van ZSV Zeilberg. De 36-jarige Venrayse was na vijf seizoen bij UDI’19 uit Uden toe aan een nieuwe uitdaging en die heeft ze gevonden bij tweedeklasser ZSV.

‘Janine stond al langer op het verlanglijstje als trainer voor onze vrouwen en we zijn daarom heel blij en trots dat we deze goede en ervaren trainer voor ZSV hebben kunnen vastleggen’, laat de club trots weten. Rongen heeft jarenlang gevoetbald bij SV Venray en is ook al lang al trainer actief. Ze trainer onder meer verschillende jeugdteams bij SV Venray en was werkzaam bij de KNVB regio zuid. Daar had ze beste speelsters van Limburg, Brabant en Zeeland onder haar hoede.

Bij UDI’19 timmerde ze flink aan de weg en klom ze met haar ploeg op van de derde naar de eerste klasse.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten