Foto: Eigen foto

Expositie in oude pand Xenos

De komende weken exposeert Ria de Bruijn in het voormalig Xenospand aan het Kapelaanspad in Venray. De Bruijn is al jaren vrijwilligster bij het Odapark en is in de weekenden te vinden bij de Engelse Tuin. Daarnaast heeft ze in het verleden ook vrijwilligerswerk gedaan bij de KunstWerkPlaats in Venray. 

In het voormalig Xenospand kun je werken ‘materie schilderen’ vinden van De Bruijn. Zij licht toe: “Voor mij is dit een uit de hand gelopen hobby. Door mijn passie voor tekenen en schilderen ging ik lessen volgen aan de vrije academie in Venray en Deurne. Hierna begon ik tijdens de lessen van René de Vries intens te genieten van alle mogelijke materialen en deze te verwerken in mijn schilderijen.”

De Bruijn schildert veelal landschappelijk soms figuratief.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten