<p>Twan Lensen, Marco Hendriks en Guus Loesberg (v.l.n.r.) bij tennishal Maascourt in Venray.</p>

Twan Lensen, Marco Hendriks en Guus Loesberg (v.l.n.r.) bij tennishal Maascourt in Venray.

(Foto: Antoon Jeuken)

Camera’s beveiligen tennishal Venray

Tennishal Maascourt in Venray heeft geïnvesteerd in veiligheid. “Op eigen initiatief”, meldt eigenaar Twan Lensen. “We hadden hier overlast van hangjongeren. Maar na het plaatsen van camera’s en waarschuwingsborden is het over met de hinder. Gelukkig, want het was geen doen meer om steeds opnieuw drugszakjes, drankblikjes en kapot gegooide flessen op te ruimen.”

Lensen nam de maatregelen ook en vooral voor het gevoel van veiligheid bij zowel de bezoekers van zijn tennishal als zijn eigen personeel. “De camera’s houden onder meer het terras en de zijkanten van het gebouw in de gaten. 

De hangjeugd kwam hiernaartoe vanwege de wifi. Soms zag je ze gewoon de hal binnenkomen op zoek naar de wifi-code voor hun mobiele telefoon. Maar nu ze in de gaten worden gehouden, is dat gelukkig afgelopen en is het veiligheidsgevoel een stuk toegenomen in en om de hal.”

De camerabeveiliging is gerealiseerd in samenwerking met TOP Safe Solutions in Mill, een van de sponsoren van Tennisclub Venray, die ook gebruikmaakt van het tennispark in Vlakwater.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten