Foto: Persfoto

Winkelslager Ronny terug in Venray

Winkelslager Ronny van Riet (60), voorheen werkzaam bij onder meer EMTÉ Venray, staat weer voor de klanten klaar. Na enkele jaren gewerkt te hebben in de vleesproductie, was Ronny toe aan een nieuwe uitdaging. “Weer klaarstaan voor de klant, dat is waar ik naar op zoek was”, zegt Van Riet.

Vanaf heden is Ronny weer terug in Venray, en wel bij Slagerij Roelofs aan de Hofstraat 10. Met Ronny de winkelslager wordt Slagerij Roelofs echt omgedoopt tot een ambachtelijke slagerij. In de komende periode zal er gewerkt worden aan het verbeteren van de service voor en het advies aan de klanten van de slagerij.

Met het toevoegen van de winkelslager is er 44 jaar aan ervaring aan het team toegevoegd. Slagerij Roelofs staat nu niet meer alleen voor kwaliteit en vlijmscherpe prijzen, maar ook voor advies en service op maat.

Maar wie is Ronny? Ronny van Riet is 44 jaar geleden gestart bij de Vleesmeesters met de opleiding SVO (Slagersvakonderwijs), waarna hij is doorgestroomd als chefslager bij verschillende supermarkten in de regio. Het hoogtepunt van zijn carrière als slager tot nu toe, is het elfjarige dienstverband bij EMTÉ Venray, waar hij vele Venrayse klanten heeft mogen adviseren en helpen.

Na deze periode van elf jaar heeft Van Riet enige tijd gewerkt als teamleider bij Proviande (Vleesproductie), en nu is hij weer terug in Venray. Van Riet zegt hierover het volgende: “Ik ben blij weer terug te zijn in Venray. Hier kan ik weer helemaal klaarstaan voor de klant. Samen met het team van Slagerij Roelofs gaan wij ervoor zorgen dat de klanten nog beter op maat geholpen kunnen worden. Ik heb er enorm veel zin in.”

Met deze toevoeging aan het team heet Slagerij Roelofs haar klanten van harte welkom in de winkel op het adres Hofstraat 10 in Venray.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten