Eelco Ouwerkerk (links) overhandigt de cheque aan Paul Classens van projectgroep De Linde.
Eelco Ouwerkerk (links) overhandigt de cheque aan Paul Classens van projectgroep De Linde. Foto: eigen foto

Steun voor De Linde

Algemeen Oirlo

De bouw van Segro Logistics Centre op bedrijventerrein De Blakt in Venray is bijna klaar en in februari opent de vastgoedontwikkelaar de deuren van het distributiecentrum. Ontwikkelaar Segro heeft onlangs een donatie gedaan voor de renovatie van gemeenschapshuis De Linde in Oirlo.

“De locatie van het Segro Logistics Centre Venray is gekozen vanwege de goede infrastructuur in Noord-Limburg, waarbij de directe verbindingen met de A73, de A67, de nabijheid van het Ruhrgebied, de havens van Rotterdam en Antwerpen en diverse luchthavens een belangrijke rol spelen. We zijn nu de nieuwe buren van het dorp Oirlo en wij dragen met vreugde bij aan het nieuwe gemeenschapshuis De Linde”, zegt Eelco Ouwerkerk, hoofd van Segro Nederland.

“Het dorp Oirlo en met name gemeenschapshuis De Linde is zeer dankbaar dat ze een héél mooi sponsorbedrag hebben mogen ontvangen van Segro. Het bedrijf ligt tenslotte toch op Oirlose grond. Het nieuwe distributiecentrum zorgt voor werkgelegenheid en wie weet werken er straks wel Oirlonaren bij het nieuwe bedrijf. Andersom zijn ze natuurlijk van harte welkom als ze een feestje willen organiseren in de nieuw verbouwde Linde. We zullen Segro in ieder geval uitnodigen bij de opening als het zover is”, aldus Paul Classens van projectgroep De Linde.

Het streven van Segro is om een positieve bijdrage te leveren aan de maatschappij en het milieu. Het bedrijf richt zich op drie langetermijnprioriteiten waar Segro volgens de onderneming de grootste impact kan hebben: Het bevorderen van het reduceren van de CO2-voetafdruk, het investeren in lokale gemeenschappen en omgevingen en het koesteren van talent.

Mochten er bedrijven of personen zijn die naar aanleiding van dit artikel en het feit dat elke bijdrage welkom is voor de renovatie van de Linde in Oirlo ook een donatie willen doen? Dan kan dit op bankrekening NL12 RABO 01387 11 100 t.n.v. Stichting Gemeenschapshuis De Linde. Meer info via renovatie@delindeoirlo.nl.

Uit de krant