Foto:

Leenders lijsttrekker Samenwerking Venray

Martin Leenders uit Venray is tijdens de komende gemeenteraadsverkiezingen lijsttrekker van Samenwerking Venray. De eerste tien namen op de kieslijst werden zondagmiddag bekendgemaakt.

Leenders wordt gevolgd door nummer twee Theo Mulders (Veulen) en nummer drie Bernie van Lierop (Venray). De rest van de top tien ziet er als volgt uit: 4. Erica Irene van den Akker (Wanssum), 5. Jeroen van de Leur (Leunen), 6. Dionne Boks (Geijsteren), 7. Jens van Oers (Venray), 8. Marcel Meijer (Venray), 9. Robert Westheim (Venray) en 10. Angelique Bötzel (Ysselsteyn).

De tekst van het verkiezingsprogramma is Samen kan het anders. Het programma wordt spoedig gepresenteerd.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten