Ruud Jenneskens
Ruud Jenneskens (Foto: Jolijn van Goch)

Jenneskens na negen seizoenen weg bij Ysselsteyn

Trainer Ruud Jenneskens vertrekt aan het einde van het seizoen bij derdeklasser SV Ysselsteyn. Met het vertrek van de langstzittende trainer in de gemeente Venray komt er een einde aan een samenwerking van negen seizoenen.

‘We nemen afscheid van een trainer en persoon die ons negen seizoenen lang heeft weten te boeien. De spelers waren ontzettend enthousiast over de inhoud en grote variëteiten in zijn trainingen. Hij was een echte clubtrainer die zijn interesse binnen de gehele vereniging liet gelden’, laat de club in een persbericht weten.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten